<ruby id="dxopm"></ruby>
    <nav id="dxopm"></nav>

      <var id="dxopm"><code id="dxopm"><meter id="dxopm"></meter></code></var>

      • Amico nduwe sejarah luwih saka 60an lan produksi profesional kanthi produksi adhedhasar Ningbo, China.  Amico nandur modal dana sing signifikan kanggo renovasi teknologi lan tuku akeh peralatan maju internasional.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?

        Pabrik

        Amico nduwe sejarah luwih saka 60an lan produksi profesional kanthi produksi adhedhasar Ningbo, China. Amico nandur modal dana sing signifikan kanggo renovasi teknologi lan tuku akeh peralatan maju internasional.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
      • Amico entuk sertifikat IS09002 ing taun 1994 lan nggawe kabeh dokumen kontrol kontrol proses sing ketat babagan pengadaan bahan mentah, desain produk, pangolahan bagean, pangujian kinerja, kemasan lan aspek liyane.

        Kontrol Kualitas

        Amico entuk sertifikat IS09002 ing taun 1994 lan nggawe kabeh dokumen kontrol kontrol proses sing ketat babagan pengadaan bahan mentah, desain produk, pangolahan bagean, pangujian kinerja, kemasan lan aspek liyane.
      • Amico nyedhiyakake rega sing paling kompetitif lan pangiriman kanthi tepat ing kabeh produk kanggo kabeh wektu.  Amico mesthi nindakake layanan sing paling apik kanggo gawe marem sampeyan.????????????????????????????

        Layanan

        Amico nyedhiyakake rega sing paling kompetitif lan pangiriman kanthi tepat ing kabeh produk kanggo kabeh wektu. Amico mesthi nindakake layanan sing paling apik kanggo gawe marem sampeyan.????????????????????????????

      klasifikasi

      Pipa PPR Ijo

      Pipa PPR Ijo

      Klik Rincian
      Pipo PPR kanggo pasokan banyu

      Pipo PPR kanggo pasokan banyu

      Klik Rincian
      Pipa Komposit Kaca PPR

      Pipa Komposit Kaca PPR

      Klik Rincian
      Siku PPR kanthi Plated

      Siku PPR kanthi Plated

      Klik Rincian
      Uni Bersama PPR

      Uni Bersama PPR

      Klik Rincian
      Uni Male PPR

      Uni Male PPR

      Klik Rincian
      Katup Padusan PPR

      Katup Padusan PPR

      Klik Rincian
      Adapter Pemanas Banyu PPR

      Adapter Pemanas Banyu PPR

      Klik Rincian
      Pipa Lapisan Tunggal PERT

      Pipa Lapisan Tunggal PERT

      Klik Rincian
      Pipa Pemanasan PERT lantai kanthi Lapisan Anti-Oksigen

      Pipa Pemanasan PERT lantai kanthi Lapisan Anti-Oksigen

      Klik Rincian
      Pipa lapisan PERT 3 kanggo Pemanasan Lantai

      Pipa lapisan PERT 3 kanggo Pemanasan Lantai

      Klik Rincian
      PE-RT EVOH PIPE kanggo Pemanasan Lantai

      PE-RT EVOH PIPE kanggo Pemanasan Lantai

      Klik Rincian
      PE-RT PIPE kanggo Pemanasan ing Lantai

      PE-RT PIPE kanggo Pemanasan ing Lantai

      Klik Rincian
      PE-RT Ngurangi Tee

      PE-RT Ngurangi Tee

      Klik Rincian
      PE-RT II PIPE

      PE-RT II PIPE

      Klik Rincian
      Pipo Komposit Aluminium Plastik

      Pipo Komposit Aluminium Plastik

      Klik Rincian
      Pipa Gas PE-AL-PE

      Pipa Gas PE-AL-PE

      Klik Rincian
      Pipa PEX-AL-PE

      Pipa PEX-AL-PE

      Klik Rincian
      Pipa PEX-AL-PERT

      Pipa PEX-AL-PERT

      Klik Rincian
      Pipa PERT-AL-PERT

      Pipa PERT-AL-PERT

      Klik Rincian
      Pipa PPR-AL-PERT kanggo Pasokan Banyu Panas

      Pipa PPR-AL-PERT kanggo Pasokan Banyu Panas

      Klik Rincian
      Pipa Stabil PPR-AL-PPR

      Pipa Stabil PPR-AL-PPR

      Klik Rincian
      PIPE PEX-AL-PERT

      PIPE PEX-AL-PERT

      Klik Rincian
      Pipa Gas HDPE

      Pipa Gas HDPE

      Klik Rincian
      HDPE PIPE kanggo Pasokan banyu

      HDPE PIPE kanggo Pasokan banyu

      Klik Rincian
      HDPE PIPE kanggo Saliran

      HDPE PIPE kanggo Saliran

      Klik Rincian
      PE100 HDPE PIPE

      PE100 HDPE PIPE

      Klik Rincian
      P80E PE80 HDPE

      P80E PE80 HDPE

      Klik Rincian
      HDPE Pipa kanggo Pasokan banyu

      HDPE Pipa kanggo Pasokan banyu

      Klik Rincian
      3 utawa 5 Layer Oksigen Listrik Pipa polbutilena PB

      3 utawa 5 Layer Oksigen Listrik Pipa polbutilena PB

      Klik Rincian
      Pipa utawa AC AC Layer EVOH 3 utawa 5 kanggo Pemanasan Lantai

      Pipa utawa AC AC Layer EVOH 3 utawa 5 kanggo Pemanasan Lantai

      Klik Rincian
      Pipa banyu Sejuk PB Dingin

      Pipa banyu Sejuk PB Dingin

      Klik Rincian
      Pipo polbutilena kanggo Pasokan banyu

      Pipo polbutilena kanggo Pasokan banyu

      Klik Rincian
      PB 45 ° Siku

      PB 45 ° Siku

      Klik Rincian
      Gabung PB

      Gabung PB

      Klik Rincian
      PB Tee

      PB Tee

      Klik Rincian
      Siku Thread Wanita PB

      Siku Thread Wanita PB

      Klik Rincian

      Sapa Kita

      Pambuka ringkes:

      Amico minangka pabrikan profesional ing China. A Company Group karo tanduran cabang utamane ngasilake pipa lan peralatan plastik. Kabeh adhedhasar produksi ana ing Bandar Perindustrian Amico sing kalebu 210,000 meter persegi, sing ana ing Ningbo.

      Kanthi pangembangan ilmu lan teknologi kanthi cepet ing taun-taun kepungkur, Amico wis nggunakake teknologi canggih ing babagan digital kanggo desain produk, ngasilake lan teknik inspeksi.Innovatif, tim kerja sing trampil lan berpengalaman nggawe produk Amico tetep nambah lan dadi populer lan disenengi para pelanggan ing omah lan ing luar negeri. . Amico uga nyedhiyakake layanan OEM ODM kanggo akeh merek terkenal ing dunya lan ndhukung akeh proyek konstruksi utama.

      maca liyane

        Warta Paling Anyar

        maca liyane
      • Amico was awarded “Zhejiang Provin...

        January 22, 2019. The city’s? water related product manufacturer training and exchange meeting was held in Xinzhi Hotel. With the training of law enforcement personnel on the sanitary supervision of water-related products moving from the classroom to the production site of the company, the ...
      • The introduction of Plastic Aluminum Comp...

        Our products,Plastic Aluminum Composite Pipe,It can also manufacture PPR-AL-PPR composite pipes, PPR-AL-PERT composite pipes, etc. The aluminum-plastic composite pipe has good thermal insulation performance, and the inner and outer walls are not easy to corrode. Because the inner wall is smooth, ...
      • Innovator of green environmental protecti...

        Amico,?is a Sino-foreign joint venture specializing in the production of various environmentally friendly pipes and fittings.It is a joint-stock enterprise specializing in the production of various pipes and fittings. The main products include aluminum-plastic composite pipes, PP-R pipes, HDPE pi...
      • Advantages of aluminum-plastic composite ...

        1. Good flexibility, coil pipes below φ32 can be used as coils. According to different pipe diameters, there are coils of 100 meters and 50 meters. The storage and transportation of coiled tubes are more convenient than straight tubes. 2. Outstanding hygienic performance, with aluminum film in th...
      • Characteristics of aluminum-plastic compo...

        The aluminum-plastic composite pipe has good thermal insulation performance, the inner and outer walls are not easy to corrode, because the inner wall is smooth, the resistance to fluid is small; and because it can be bent at will, it is convenient to install and construct. As a water supply pipe...

      Entuk Harga Detail

      Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
      Tampilan Whatsapp Online Chat!
      蓝月亮料精选资料免费