<ruby id="dxopm"></ruby>
  <nav id="dxopm"></nav>

   <var id="dxopm"><code id="dxopm"><meter id="dxopm"></meter></code></var>

   • Амико има пове?е од 60 години истори?а на професионално производство со производство со седиште во Нингбо, Кина. Амико инвестира значителни средства за технолошко реновира?е и купува голем бро? ме?ународна современа опрема.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

    Фабрика

    Амико има пове?е од 60 години истори?а на професионално производство со производство со седиште во Нингбо, Кина. Амико инвестира значителни средства за технолошко реновира?е и купува голем бро? ме?ународна современа опрема.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
   • Амико се здоби со сертификат IS09002 во 1994 година и ги направи целата група на строги документи за контрола на процесите за набавка на суровини, диза?н на производи, обработка на делови, тестира?е на перформанси, пакува?е и други аспекти.

    Контрола на квалитетот

    Амико се здоби со сертификат IS09002 во 1994 година и ги направи целата група на строги документи за контрола на процесите за набавка на суровини, диза?н на производи, обработка на делови, тестира?е на перформанси, пакува?е и други аспекти.
   • Amico ви обезбеди на?конкурентни цени и навремена достава на сите производи до вас цело време. Амико секогаш прави нашата на?голема услуга за да ве задоволи.????????????????????????????

    Сервис

    Amico ви обезбеди на?конкурентни цени и навремена достава на сите производи до вас цело време. Амико секогаш прави нашата на?голема услуга за да ве задоволи.????????????????????????????

   класификаци?а

   Зелена PPR цевка

   Зелена PPR цевка

   Кликнете на Детали
   PPR цевки за водоснабдува?е

   PPR цевки за водоснабдува?е

   Кликнете на Детали
   PPR влакна од композитни цевки

   PPR влакна од композитни цевки

   Кликнете на Детали
   PPR лактот со позлатени

   PPR лактот со позлатени

   Кликнете на Детали
   Заедничка уни?а на ППР

   Заедничка уни?а на ППР

   Кликнете на Детали
   PPR машка уни?а

   PPR машка уни?а

   Кликнете на Детали
   PPR вентил за тушира?е

   PPR вентил за тушира?е

   Кликнете на Детали
   PPR адаптер за гре?ач на вода

   PPR адаптер за гре?ач на вода

   Кликнете на Детали
   Цевки со единечен сло?

   Цевки со единечен сло?

   Кликнете на Детали
   Цевка за загрева?е на подот PERT со сло? против кислород

   Цевка за загрева?е на подот PERT со сло? против кислород

   Кликнете на Детали
   PERT 3 сло? Цевки за грее?е на подот

   PERT 3 сло? Цевки за грее?е на подот

   Кликнете на Детали
   PE-RT EVOH CIPE за грее?е на подот

   PE-RT EVOH CIPE за грее?е на подот

   Кликнете на Детали
   PE-RT PIPE за грее?е под подот

   PE-RT PIPE за грее?е под подот

   Кликнете на Детали
   Tee за намалува?е на PE-RT

   Tee за намалува?е на PE-RT

   Кликнете на Детали
   Пластичен алуминиумски композитни цевки

   Пластичен алуминиумски композитни цевки

   Кликнете на Детали
   ПЕ-АЛ-ПЕ гас цевки

   ПЕ-АЛ-ПЕ гас цевки

   Кликнете на Детали
   Цевки PEX-AL-PE

   Цевки PEX-AL-PE

   Кликнете на Детали
   Цевки PEX-AL-PERT

   Цевки PEX-AL-PERT

   Кликнете на Детали
   Цевка PERT-AL-PERT

   Цевка PERT-AL-PERT

   Кликнете на Детали
   PPR-AL-PERT цевка за водоснабдува?е

   PPR-AL-PERT цевка за водоснабдува?е

   Кликнете на Детали
   Стабилен цевки PPR-AL-PPR

   Стабилен цевки PPR-AL-PPR

   Кликнете на Детали
   Цевки за гас на HDPE

   Цевки за гас на HDPE

   Кликнете на Детали
   HDPE PIPE за водоснабдува?е

   HDPE PIPE за водоснабдува?е

   Кликнете на Детали
   HDPE PIPE за одводнува?е

   HDPE PIPE за одводнува?е

   Кликнете на Детали
   Цевка HDPE за водоснабдува?е

   Цевка HDPE за водоснабдува?е

   Кликнете на Детали
   3 или 5 сло? кислородна бариера PB полибутиленски цевки

   3 или 5 сло? кислородна бариера PB полибутиленски цевки

   Кликнете на Детали
   3 или 5 слоеви EVOH PB цевки за грее?е на подови

   3 или 5 слоеви EVOH PB цевки за грее?е на подови

   Кликнете на Детали
   Замрзнува?е на толеранци?а PB цевки за ладна вода

   Замрзнува?е на толеранци?а PB цевки за ладна вода

   Кликнете на Детали
   Цевка на полибутилен за водоснабдува?е

   Цевка на полибутилен за водоснабдува?е

   Кликнете на Детали
   ФБ 45 ° Лактот

   ФБ 45 ° Лактот

   Кликнете на Детали
   Спо?ува?е на ПБ

   Спо?ува?е на ПБ

   Кликнете на Детали
   ФБ Femaleенски лак за нишки

   ФБ Femaleенски лак за нишки

   Кликнете на Детали

   Кои сме ние

   Краток вовед:

   Амико е професионален производител во Кина. Група компани?а со фили?али главно произведува пластични цевки и фитинзи. Целото производство се нао?а во индустрискиот град Амико со површина од 210.000 квадратни метри, ко? се нао?а во Нингбо.

   Со брзиот разво? на науката и технологи?ата во последниве години, Амико усвои ме?ународно напредни технологии за диза?н на производи, производство и инспекци?а на квалитет. Иновативни техники, високо квалификуван и искусен работен тим ги прават производите на Амико да се подобрат и да станат популарни и омилени на клиентите дома и во странство . Амико, исто така, обезбедува OEM ODM услуга за многу светски познати марки и поддржува многу клучни градежни проекти.

   Прочита? пове?е

    Последни вести

    Прочита? пове?е
   • Advantages of aluminum-plastic composite ...

    1. Good flexibility, coil pipes below φ32 can be used as coils. According to different pipe diameters, there are coils of 100 meters and 50 meters. The storage and transportation of coiled tubes are more convenient than straight tubes. 2. Outstanding hygienic performance, with aluminum film in th...
   • Characteristics of aluminum-plastic compo...

    The aluminum-plastic composite pipe has good thermal insulation performance, the inner and outer walls are not easy to corrode, because the inner wall is smooth, the resistance to fluid is small; and because it can be bent at will, it is convenient to install and construct. As a water supply pipe...
   • What is the difference between PPR hot wa...

    The?main?difference?between?PPR?hot?and?cold?water?pipes?is?that working? pressure. the?withstand?pressure?of?the?cold?water?pipe?is?1.6?or?1.0?MPa,?and?the?withstand?pressure?of?the?hot?water?pipe?is?2.0?or?1.6?MPa.? PPR?Cold?Water?Pipe?is?generally?used?as?a?water?pipe?. The?hot?water?pipe?is?g...
   • Совети како да се заштити цевката од ПВЦ од УВ

    Совети како да се заштити цевката од ПВЦ од УВ

    ПВЦ цевката изложена на ултравиолетова светлина за долги интервали на време губи одредена мо?ност, но ретко адекватна за да предизвика значителен пад во способноста на матери?алот да издржи притисок на водата. Ултравиолетовите зраци, исто така, доведуваат до подобрува?е на бо?ата додека е во надворешноста на цевката. Тоа е п ...
   • Точно како да се пресметаат цените на протокот на цевките

    Точно како да се пресметаат цените на протокот на цевките

    Системите за цевки се развиваат со избира?е на системи за наводнува?е и снабдува?е што се погодни за медиумите што течат, избира??и ?а големината на цевката што нуди навистина на?добри приватни финансии за апликаци?ата. Иако поголема цена со големина на цевките многу понапредно, таа дава подобра ефикасност во работе?ето, то? м ...

   Доби?те детални цени

   Напишете ?а вашата порака овде и испратете ни ?а
   WhatsApp Интернет разговор!
   蓝月亮料精选资料免费