<ruby id="dxopm"></ruby>
  <nav id="dxopm"></nav>

   <var id="dxopm"><code id="dxopm"><meter id="dxopm"></meter></code></var>

   • Amico ka m? shum? se 60 vjet histori t? prodhimit profesional me prodhim t? bazuar n? Ningbo, Kin?. Amico investon fonde t? konsiderueshme p?r rinovimin teknologjik dhe blerjen e nj? numri t? madh t? pajisjeve t? p?rparuara nd?rkomb?tare.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

    fabrik?

    Amico ka m? shum? se 60 vjet histori t? prodhimit profesional me prodhim t? bazuar n? Ningbo, Kin?. Amico investon fonde t? konsiderueshme p?r rinovimin teknologjik dhe blerjen e nj? numri t? madh t? pajisjeve t? p?rparuara nd?rkomb?tare.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
   • Amico fitoi certifikat?n IS09002 n? 1994 dhe b?ri t? gjith? grupet e dokumenteve t? rrepta t? kontrollit t? procesit p?r prokurimin e l?nd?s s? par?, hartimin e produktit, p?rpunimin e pjes?ve, testimin e performanc?s, paketimin dhe aspekte t? tjera.

    Kontrolli i cil?sis?

    Amico fitoi certifikat?n IS09002 n? 1994 dhe b?ri t? gjith? grupet e dokumenteve t? rrepta t? kontrollit t? procesit p?r prokurimin e l?nd?s s? par?, hartimin e produktit, p?rpunimin e pjes?ve, testimin e performanc?s, paketimin dhe aspekte t? tjera.
   • Amico siguron ?mimet m? konkurruese dhe shp?rndarjen n? koh? t? t? gjitha produkteve p?r ju gjat? gjith? koh?s. Amico b?n gjithmon? sh?rbimin ton? maksimal p?r t'ju k?naqur.????????????????????????????

    sh?rbim

    Amico siguron ?mimet m? konkurruese dhe shp?rndarjen n? koh? t? t? gjitha produkteve p?r ju gjat? gjith? koh?s. Amico b?n gjithmon? sh?rbimin ton? maksimal p?r t'ju k?naqur.????????????????????????????

   klasifikim

   Tub jeshil PPR

   Tub jeshil PPR

   Klikoni Detajet
   Tub PPR p?r furnizim me uj?

   Tub PPR p?r furnizim me uj?

   Klikoni Detajet
   Tub i p?rb?r? me fije qelqi PPR

   Tub i p?rb?r? me fije qelqi PPR

   Klikoni Detajet
   PPR b?rryl me praruar

   PPR b?rryl me praruar

   Klikoni Detajet
   Unioni i P?rbashk?t PPR

   Unioni i P?rbashk?t PPR

   Klikoni Detajet
   Unioni Mashkull PPR

   Unioni Mashkull PPR

   Klikoni Detajet
   Valvula dushi PPR

   Valvula dushi PPR

   Klikoni Detajet
   P?rshtat?s p?r ngroh?sin e ujit PPR

   P?rshtat?s p?r ngroh?sin e ujit PPR

   Klikoni Detajet
   Tub i vet?m me shtresa PERT

   Tub i vet?m me shtresa PERT

   Klikoni Detajet
   Tub ngrohjeje PERT me shtresa anti-oksigjen

   Tub ngrohjeje PERT me shtresa anti-oksigjen

   Klikoni Detajet
   PERT 3 shtresa tub p?r ngrohje n? dysheme

   PERT 3 shtresa tub p?r ngrohje n? dysheme

   Klikoni Detajet
   TIP PE-RT EVOH p?r ngrohjen e dyshemes?

   TIP PE-RT EVOH p?r ngrohjen e dyshemes?

   Klikoni Detajet
   TIP PE-RT p?r ngrohje n?n dysheme

   TIP PE-RT p?r ngrohje n?n dysheme

   Klikoni Detajet
   Tee Reduktimi i PE-RT

   Tee Reduktimi i PE-RT

   Klikoni Detajet
   PE-RT II PIPE

   PE-RT II PIPE

   Klikoni Detajet
   Tub i p?rb?r? nga alumini plastik

   Tub i p?rb?r? nga alumini plastik

   Klikoni Detajet
   Tub gazi PE-AL-PE

   Tub gazi PE-AL-PE

   Klikoni Detajet
   Tub PEX-AL-PE

   Tub PEX-AL-PE

   Klikoni Detajet
   Tub PEX-AL-PERT

   Tub PEX-AL-PERT

   Klikoni Detajet
   Tub PERT-AL-PERT

   Tub PERT-AL-PERT

   Klikoni Detajet
   Tub PPR-AL-PERT p?r furnizimin me uj? t? ngroht?

   Tub PPR-AL-PERT p?r furnizimin me uj? t? ngroht?

   Klikoni Detajet
   Tub i q?ndruesh?m PPR-AL-PPR

   Tub i q?ndruesh?m PPR-AL-PPR

   Klikoni Detajet
   TIP PEX-AL-PERT

   TIP PEX-AL-PERT

   Klikoni Detajet
   Tub gazi HDPE

   Tub gazi HDPE

   Klikoni Detajet
   PIPE HDPE p?r Uj?sjell?s

   PIPE HDPE p?r Uj?sjell?s

   Klikoni Detajet
   PIPE HDPE p?r kullimin

   PIPE HDPE p?r kullimin

   Klikoni Detajet
   PE100 PIPE HDPE

   PE100 PIPE HDPE

   Klikoni Detajet
   PE80 HDPE PIPE

   PE80 HDPE PIPE

   Klikoni Detajet
   Tub HDPE p?r Uj?sjell?s

   Tub HDPE p?r Uj?sjell?s

   Klikoni Detajet
   Tub polubutileni PB Barrier? oksigjeni 3 ose 5 shtresa

   Tub polubutileni PB Barrier? oksigjeni 3 ose 5 shtresa

   Klikoni Detajet
   Tub 3 ose 5 shtresa EVOH PB p?r ngrohje n? dysheme

   Tub 3 ose 5 shtresa EVOH PB p?r ngrohje n? dysheme

   Klikoni Detajet
   Ngrirja e tubit t? ujit t? ftoht? t? toleranc?s PB

   Ngrirja e tubit t? ujit t? ftoht? t? toleranc?s PB

   Klikoni Detajet
   Tub polubutileni p?r uj?sjell?s

   Tub polubutileni p?r uj?sjell?s

   Klikoni Detajet
   PB 45 ° b?rryl

   PB 45 ° b?rryl

   Klikoni Detajet
   Bashkimi PB

   Bashkimi PB

   Klikoni Detajet
   B?rryl fije femre PB

   B?rryl fije femre PB

   Klikoni Detajet

   Kush jemi ne

   Prezantim i shkurt?r:

   Amico ?sht? nj? prodhues profesional n? Kin?. Nj? kompani e Grupit me bim? deg? q? prodhojn? kryesisht tuba dhe pajisje plastike. E gjith? prodhimi i bazuar ?sht? n? Qytetin Industrial Amico q? mbulon 210,000 metra katror, ??i cili ndodhet n? Ningbo.

   Me zhvillimin e shpejt? t? shkenc?s dhe teknologjis? n? vitet e fundit, Amico ka adoptuar teknologji t? avancuar nd?rkomb?tare p?r hartimin e produkteve, prodhimin dhe inspektimin e cil?sis?. Teknika inovative, ekip pune shum? i aft? dhe me p?rvoj? i b?n produktet e Amico t? vazhdojn? t? p?rmir?sohen dhe t? b?hen t? njohura dhe t? preferuara t? klient?ve brenda dhe jasht? vendit . Amico gjithashtu ofron sh?rbim OEM ODM p?r shum? mark? t? famshme bot?rore dhe mb?shtet shum? projektin kryesor t? nd?rtimit.

   Lexo m? shum?

    Lajmet e fundit

    Lexo m? shum?
   • Advantages of aluminum-plastic composite ...

    1. Good flexibility, coil pipes below φ32 can be used as coils. According to different pipe diameters, there are coils of 100 meters and 50 meters. The storage and transportation of coiled tubes are more convenient than straight tubes. 2. Outstanding hygienic performance, with aluminum film in th...
   • Characteristics of aluminum-plastic compo...

    The aluminum-plastic composite pipe has good thermal insulation performance, the inner and outer walls are not easy to corrode, because the inner wall is smooth, the resistance to fluid is small; and because it can be bent at will, it is convenient to install and construct. As a water supply pipe...
   • What is the difference between PPR hot wa...

    The?main?difference?between?PPR?hot?and?cold?water?pipes?is?that working? pressure. the?withstand?pressure?of?the?cold?water?pipe?is?1.6?or?1.0?MPa,?and?the?withstand?pressure?of?the?hot?water?pipe?is?2.0?or?1.6?MPa.? PPR?Cold?Water?Pipe?is?generally?used?as?a?water?pipe?. The?hot?water?pipe?is?g...
   • K?shilla se si t? mbroni tub PVC nga UV

    K?shilla se si t? mbroni tub PVC nga UV

    Tubi PVC i ekspozuar ndaj drit?s ultravjollc? p?r interval t? gjat? kohor humbet nj? fuqi, por rrall? t? p?rshtatshme p?r t? shkaktuar nj? r?nie t? konsiderueshme brenda aft?sis? s? materialit p?r t'i b?r? ball? presionit t? ujit. Rrezet ultraviolet sjellin edhe p?rmir?sime t? ngjyrave nd?rsa n? pjes?n e jashtme t? tubit. Psht? p ...
   • Sakt?sisht si t? llogaritni normat e rrjedh?s s? tubit

    Sakt?sisht si t? llogaritni normat e rrjedh?s s? tubit

    Sistemet e tubacioneve zhvillohen duke zgjedhur sisteme tubash dhe furnizime t? cilat jan? t? p?rshtatshme p?r at? media q? rrjedh duke zgjedhur madh?sin? e tubit q? ofron financat me t? v?rtet? m? t? mira private p?r aplikimin. Megjith?se nj? ?mim m? i madh i madh?sis? s? tubit shum? m? fillimisht, ai jep efikasitet m? t? mir? operativ, q? m ...

   Merrni ?mime t? holl?sishme

   Shkruajeni mesazhin tuaj k?tu dhe na d?rgoni
   WhatsApp Chat Online!
   蓝月亮料精选资料免费