<ruby id="dxopm"></ruby>
    <nav id="dxopm"></nav>

      <var id="dxopm"><code id="dxopm"><meter id="dxopm"></meter></code></var>

      • Amico gaduh langkung ti 60years sajarah pabrik profésional kalayan produksi dumasar di Ningbo, China.  Amico investasi dana penting pikeun ngaropéa téknologi sareng mésér sajumlah alat maju internasional.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?

        Pabrik

        Amico gaduh langkung ti 60years sajarah pabrik profésional kalayan produksi dumasar di Ningbo, China. Amico investasi dana penting pikeun ngaropéa téknologi sareng mésér sajumlah alat maju internasional.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
      • Amico ngagaduhan sertipikat IS09002 taun 1994 sareng ngadamel sakabeh set dokumen kontrol prosés anu ketat dina ngayakeun bahan baku, desain produk, pamrosésan bagian, uji coba, bungkusan sareng aspék séjén.

        Pangawalan Kualitas

        Amico ngagaduhan sertipikat IS09002 taun 1994 sareng ngadamel sakabeh set dokumen kontrol prosés anu ketat dina ngayakeun bahan baku, desain produk, pamrosésan bagian, uji coba, bungkusan sareng aspék séjén.
      • Amico nyayogikeun harga anu paling saing sareng pangiriman tepat waktu sadaya produk ka anjeun unggal waktos.  Amico salawasna ngalakukeun jasa anu urang pikeun nyugemakeun anjeun.????????????????????????????

        Palayanan

        Amico nyayogikeun harga anu paling saing sareng pangiriman tepat waktu sadaya produk ka anjeun unggal waktos. Amico salawasna ngalakukeun jasa anu urang pikeun nyugemakeun anjeun.????????????????????????????

      klasifikasi

      Pipa PPR Héjo

      Pipa PPR Héjo

      Pencét Rincian
      Pipa PPR pikeun pasokan cai

      Pipa PPR pikeun pasokan cai

      Pencét Rincian
      Pipa Serat Kaca PPR Komposit

      Pipa Serat Kaca PPR Komposit

      Pencét Rincian
      Siku Kalangkang PPR

      Siku Kalangkang PPR

      Pencét Rincian
      Uni Bersamaan PPR

      Uni Bersamaan PPR

      Pencét Rincian
      Uni Lalaki PPR

      Uni Lalaki PPR

      Pencét Rincian
      PPR Pancuran Pancuran

      PPR Pancuran Pancuran

      Pencét Rincian
      Pemanas Cai PPR adaptor

      Pemanas Cai PPR adaptor

      Pencét Rincian
      PERT Pipa Lapisan Tunggal

      PERT Pipa Lapisan Tunggal

      Pencét Rincian
      PERT Pipa Pemanasan Lantai sareng Lapisan Anti Oksigen

      PERT Pipa Pemanasan Lantai sareng Lapisan Anti Oksigen

      Pencét Rincian
      PERT 3 Lapisan pipa pikeun Pemanasan Lantai

      PERT 3 Lapisan pipa pikeun Pemanasan Lantai

      Pencét Rincian
      PE-RT EVOH PIPE pikeun Pemanasan Lantai

      PE-RT EVOH PIPE pikeun Pemanasan Lantai

      Pencét Rincian
      PE-RT PIPE pikeun Pamanasan Lokal

      PE-RT PIPE pikeun Pamanasan Lokal

      Pencét Rincian
      PE-RT Ngiringan Tee

      PE-RT Ngiringan Tee

      Pencét Rincian
      PE-RT II PIPE

      PE-RT II PIPE

      Pencét Rincian
      Plastik Aluminium Pipa Komposit

      Plastik Aluminium Pipa Komposit

      Pencét Rincian
      Pipa Gas-P-AL-PE Gas

      Pipa Gas-P-AL-PE Gas

      Pencét Rincian
      Pipa PEX-AL-PE

      Pipa PEX-AL-PE

      Pencét Rincian
      Pipa PEX-AL-PERT

      Pipa PEX-AL-PERT

      Pencét Rincian
      Pipa PERT-AL-PERT

      Pipa PERT-AL-PERT

      Pencét Rincian
      Pipa PPR-AL-PERT pikeun Pasokan Cai Panas

      Pipa PPR-AL-PERT pikeun Pasokan Cai Panas

      Pencét Rincian
      Pipa Stabil PPR-AL-PPR

      Pipa Stabil PPR-AL-PPR

      Pencét Rincian
      PIPE PEX-AL-PERT

      PIPE PEX-AL-PERT

      Pencét Rincian
      HDPE Pipa Gas

      HDPE Pipa Gas

      Pencét Rincian
      HDPE PIPE pikeun Pasokan Cai

      HDPE PIPE pikeun Pasokan Cai

      Pencét Rincian
      HDPE PIPE pikeun Parit

      HDPE PIPE pikeun Parit

      Pencét Rincian
      PE100 HDPE PIPE

      PE100 HDPE PIPE

      Pencét Rincian
      PE80 HDPE PIPE

      PE80 HDPE PIPE

      Pencét Rincian
      HDPE Pipa pikeun Pasokan Cai

      HDPE Pipa pikeun Pasokan Cai

      Pencét Rincian
      3 atanapi 5 Lapisan oksigén Lapisan PB Polbutilén Pipa

      3 atanapi 5 Lapisan oksigén Lapisan PB Polbutilén Pipa

      Pencét Rincian
      3 atanapi 5 Lapisan AC AC PB AC pikeun Panas Lantai

      3 atanapi 5 Lapisan AC AC PB AC pikeun Panas Lantai

      Pencét Rincian
      Katirisan Pipa Cai Seueur PB Dingin

      Katirisan Pipa Cai Seueur PB Dingin

      Pencét Rincian
      Pipa Polbutilén pikeun Pasokan Cai

      Pipa Polbutilén pikeun Pasokan Cai

      Pencét Rincian
      PB 45 ° Siku

      PB 45 ° Siku

      Pencét Rincian
      Gandeng PB

      Gandeng PB

      Pencét Rincian
      Siku Thread Wanita PB

      Siku Thread Wanita PB

      Pencét Rincian

      Saha Kami

      Perkenalan ringkes:

      Amico mangrupakeun produsén profésional di Cina. Perusahaan Grup nganggo pepelakan cabang utamina ngahasilkeun pipa sareng pipa plastik. Sadaya produksi dumasarkeun di Perindustrian Amico anu nutupan 210,000 méter pasagi, anu perenahna di Ningbo.

      Kalayan ngembangkeun sains sareng téknologi dina taun-taun ayeuna, Amico nampi téknologi canggih internasional pikeun desain produk, ngahasilkeun sareng téknik inspection.Innovative kualitas, tim kerja anu terampil sareng berpengalaman ngajantenkeun produk Amico tetep ningkatkeun sareng janten populer sareng janten palanggan di luar negeri sareng luar negeri. . Amico ogé nyayogikeun jasa OEM ODM kanggo seueur mérek anu kasohor sa dunya sareng ngadukung seueur proyek konstruksi utama.

      maca deui

        Bérita paling énggal

        maca deui
      • Amico was awarded “Zhejiang Provin...

        January 22, 2019. The city’s? water related product manufacturer training and exchange meeting was held in Xinzhi Hotel. With the training of law enforcement personnel on the sanitary supervision of water-related products moving from the classroom to the production site of the company, the ...
      • The introduction of Plastic Aluminum Comp...

        Our products,Plastic Aluminum Composite Pipe,It can also manufacture PPR-AL-PPR composite pipes, PPR-AL-PERT composite pipes, etc. The aluminum-plastic composite pipe has good thermal insulation performance, and the inner and outer walls are not easy to corrode. Because the inner wall is smooth, ...
      • Innovator of green environmental protecti...

        Amico,?is a Sino-foreign joint venture specializing in the production of various environmentally friendly pipes and fittings.It is a joint-stock enterprise specializing in the production of various pipes and fittings. The main products include aluminum-plastic composite pipes, PP-R pipes, HDPE pi...
      • Advantages of aluminum-plastic composite ...

        1. Good flexibility, coil pipes below φ32 can be used as coils. According to different pipe diameters, there are coils of 100 meters and 50 meters. The storage and transportation of coiled tubes are more convenient than straight tubes. 2. Outstanding hygienic performance, with aluminum film in th...
      • Characteristics of aluminum-plastic compo...

        The aluminum-plastic composite pipe has good thermal insulation performance, the inner and outer walls are not easy to corrode, because the inner wall is smooth, the resistance to fluid is small; and because it can be bent at will, it is convenient to install and construct. As a water supply pipe...

      Meunang harga anu rinci

      Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
      WhatsApp Online Chat!
      蓝月亮料精选资料免费